Parknieuws

Let op!

In verband met regelgeving rondom het Coronavirus hanteren we een aangepaste toegangsregeling. 

Op deze pagina leest u het laatste nieuws.

Informatie Coronavirus

Geplaatst: mei 2020

Wij spannen ons maximaal in om voor u, onze leden, onze bezoekers én ons personeel een veilige omgeving te creëren op ons golfpark. Bij alle maatregelen die wij treffen omtrent het al dan niet beschikbaar stellen van (gedeeltes van) de faciliteiten houden wij ons uiteraard aan de relevantie richtlijnen en de regelgeving.

Klik hier voor meer informatie …

Drone Opnames

Geplaatst: 25 maart 2017

Er is een menu-onderdeel bijgekomen ‘Baanimpressie‘ en de baaninformatie is verplaatst naar het onderdeel ‘Informatie Golfbanen‘. Dat heeft alles te maken met prachtige drone opnames, overzichtsvideo’s waarin u van tee tot green alle holes – van de Boschbaan & Crailoobaan – van bovenaf kunt beleven. Heeft u ze al gezien?

Bekijkt u ze op uw smartphone dan kan het zijn dat ze iets ‘buiten het scherm vallen’, een bekend fenomeen waar we helaas (momenteel) even niks aan kunnen doen, door het noodzakelijke gebruik van vaste breedtes. Als u uw smartphone kantelt naar ‘landscape’ zijn ze prima te bekijken. Veel kijkplezier!

Aanpassing Local Rules

Geplaatst: November 2016

  • Alle paden zijn vaste obstakels (Regel 24-2)
  • Het vangnet achter de green van Boschbaan hole 9 is binnen de baan en is een vast obstakel

Internationaal Milieucertificaat voor Golfpark Spandersbosch

Geplaatst: 2 september 2016 GEO_VLAG

Voorzitter van Golfpark Spandersbosch Tom Kuc (links) en de heer Van Keulen (NGF) ontvouwen de GEO-vlag  (Klik op foto voor vergroting)

Op 28 augustus ontving het bestuur van Golfpark Spandersbosch het internationale GEO-certificaat uit handen van de heren Jenner en Van Keulen van de NGF (Nederlandse Golf Federatie.) De feestelijke uitreiking werd bijgewoond door mevrouw Karen Heerschop, voorzitter GNR (Goois Natuur Reservaat) en de heer Jan Kastje, fractievoorzitter Groen-Links gemeente Hilversum. Het behalen van het GEO-certificaat betekent een erkenning voor de zorgvuldige en schone wijze waarop Golfpark Spandersbosch het milieu ontziet en de natuur beheert. Het wordt uitgegeven door de Internationale Golf Environment Organisation, die alle golfbanen motiveert tot en controleert op milieuvriendelijk beheer. Volgens het GEO-rapport scoort het Golfpark Spandersbosch uitstekend op alle vereiste facetten. Golfpark Spandersbosch ligt in het GNR-gebied. De voorzitter, mevrouw Heerschop, sprak bij deze gelegenheid haar grote waardering uit over de manier waarop in de afgelopen jaren op milieu- en natuurgebied is samengewerkt. Als blijk van die waardering bood zij een informatiepaneel aan, waarop de golfers kunnen zien welke bijzondere vogels, dieren en planten op het Golfpark leven. GEO_GNR

Mevrouw Karen Heerschop (GNR) feliciteert Golfpark Spandersbosch met het behalen van het GEO-certificaat. (Klik op foto voor vergroting)

Onderdeel van de GEO-certificering is ook een gedetailleerd plan voor de komende drie jaar. Hierin worden verdere verbeteringen uitgewerkt op milieugebied en op de bewustwording onder leden en andere stakeholders van Golfpark Spandersbosch. Voor meer informatie over het GEO Certificaat bij Golfpark Spandersbosch, klik hier.

Het ‘Groene Lintje’ voor Golfpark Spandersbosch

Geplaatst: 21 juni 2016

GROENLINTJE2016 Ieder jaar reikt Groen Links op wereldmilieudag een ‘Groen Lintje’ uit aan initiatieven die zich onderscheiden voor hun inzet voor natuur en duurzaamheid in Hilversum. U raadt het al: Op 4 juni kreeg ons park het Groene Lintje uit de handen van Jan Kastje, de fractievoorzitter van Groen Links (Gemeenteraad Hilversum). Een bijzondere waardering voor onze inzet voor natuur en milieu! Op de foto: Menno Loohuizen & Menno Bouman (Projectgroep Committed to Green), klik voor vergroting.

Crailoobaan per 1 april Qualifying voor EGA-Handicaps!

Geplaatst: 21 maart 2016

CB_BORD U heeft het vast al gehoord?! Op onze prachtige Par-3 Crailoobaan kunt u nu ook uw EGA-handicap onderhouden.  Hiervoor zijn nieuwe Handicaptabellen beschikbaar waar u kunt zien hoeveel ‘slagen u meekrijgt’ bij het spelen van 18 of 9 holes Crailoobaan. Voor de Boschbaan 9 holes zijn ook nieuwe handicaptabellen geplaatst, per 1 januari kunnen ook de lage EGA-handicaps (Categorie 2) 9-holes qualifying kaarten inleveren. Alle Handicaptabellen hangen in het clubhuis en staan hier. Helaas is het dit jaar nog niet mogelijk om een combikaart qualifying te spelen, de rating van de Bosch- en Crailoobaan als één 18-holes parcours zal naar verwachting pas in 2017 beschikbaar zijn. De NGF wil dit jaar gebruiken om de resultaten en ervaringen op Par-3 banen, dit jaar dus voor het eerst qualifying voor de EGA-Handicap, ‘los’ te beoordelen. U treft hier een toelichting van de NGF met betrekking tot de wijzigingen voor handicaps op de Par-3 banen.

Fotoverslag NK Par-3

Geplaatst: Oktober 2015 Op onze Facebook pagina staat een fotoalbum met een impressie van ‘ons’ NK Par-3 op 27 september jl. U hoeft geen Facebook account te hebben om deze te kunnen bekijken. Klik hier! NKPAR-3_FOTOS

Golfpark Spandersbosch ‘Leadingcourses Recommended’!

Geplaatst: 24 maart 2015

LEADINGCOURSES_2015 Vandaag ontvingen wij een mail van Leadingcourses met de volgende inhoud:”Gefeliciteerd, uw golfclub heeft een recommended-certificaat gewonnen.Leadingcourses.com geeft golfers over de hele wereld een stem en stelt hen in staat om hun ervaringen met andere golfers te delen.We zijn trots om Golfpark Spandersbosch het recommended-certificaat uit te reiken voor 2015. Alleen golfclubs met voldoende beoordelingen op Leadingcourses.com kwalificeren zich voor het recommended-certificaat. Het wordt alleen toegekend aan golfclubs met een 7,5 (van de 10) of hoger.Golfpark Spandersbosch behoort met deze award tot de beste golfclubs van Nederland.”

Social Media Golfpark Spandersbosch

Geplaatst: 13 februari 2015 Wist u al dat Golfpark Spandersbosch ook actief is op Facebook en Twitter? U hoeft zelf geen Facebook en/of Twitter account te hebben om de berichten te kunnen lezen. Heeft u wel Facebook en/of Twitter volg ons dan en nodig uw (golfende) vrienden, familie, collega’s, buurtgenoten en andere (golf)liefhebbers ook uit om ons te volgen. Dat vinden wij leuk! SOCIALMEDIA

Over Inloggen & E-Golf4U

Geplaatst: 4 november 2014 Er zijn nog regelmatig vragen over het inloggen op de website, “Waarom moet dat?” en “Wat kan ik allemaal?”. In de ‘Handleiding (Inloggen) Website & E-Golf4U‘ proberen we u antwoord te geven op bovenstaande vragen als ook op vragen met betrekking tot (inschrijving van) wedstrijden, via de website, het verwerken van Q-kaarten die u op een andere baan heeft gespeeld en het inschrijven van gasten bij onze eigen wedstrijden. Kortom, de veel gestelde vragen. We plaatsen deze handleiding tevens in het hoofdmenu, bij het onderdeel ‘Contact’ > ‘Gebruik Website & E-Golf4U‘.

Rookverbod Golfbanen

roken-verboden Op onze Crailoo- & Boschbaan geldt gedurende het hele jaar een algeheel rookverbod. Ook als de golfbanen nat zijn en/of bij winterse omstandigheden.

Inloggen website Leden & Kaarthouders

29 januari 2014 WACHTWOORDVERGETEN Zoals voor iedereen ondertussen duidelijk zal zijn, is de invoering van ons nieuwe ledenadministratie, wedstrijd- en handicapbeheersysteem E-Golf4U per 1 januari geëffectueerd. Inmiddels is E-Golf4U volledig geïntegreerd in onze nieuwe website. U logt in op onze website door gebruik te maken van de eerder aan u verstrekte inloggegevens, voor E-Golf4U. Bent u uw wachtwoord vergeten, klik dan op ‘het vraagteken’ [?] achter het wachtwoord veld. Voer in het volgende scherm uw gebruikersnaam (Lidcode) in. U ontvangt via e-mail verdere instructies, mits de gegevens overeenkomen met onze administratie. Lukt het niet, dan kunt u ook contact opnemen met het Algemeen Secretariaat (tijdens de openingstijden) om uw wachtwoord opnieuw in te laten stellen.  U kunt in uw wachtwoord alléén gebruik maken van (kleine) letters en cijfers, geen leestekens (dus ook geen punt of streep).