Welkom op Golfpark Spandersbosch

Tussen Bussum en Hilversum ligt een prachtig golfpark: zeer toegankelijk, gastvrij en laagdrempelig. Het park omvat twee – door Gerard Jol ontworpen – uitdagende 9-holes banen.

De spannende Boschbaan met NGF B-status voor greenfeespelers (minimaal handicap 54) en de gevarieerde par-3 Crailoobaan waar ook spelers met baanpermissie welkom zijn. Daarnaast biedt het park moderne (gratis) oefenfaciliteiten en een gezellige brasserie met uitzicht op diverse holes.

De vereniging wordt gekenmerkt door begrippen als: vriendelijk, laagdrempelig, onderlinge acceptatie, gezellig en sportief. Golfvereniging Spandersbosch is een bloeiende en actieve vereniging en zet zich o.a. in om de beginnende golfer naar via de NGF Baanpermissie-kaart naar een actieve (club- of EGA) handicap te begeleiden.

De vereniging is NGF Committed to Jeugd en heeft een heel erg actief jeugdprogramma waarbij Golfschool Spandersbosch, onze Brasserie en de vereniging optimaal samenwerken. De vereniging wil zich verder ontwikkelen als een golfvereniging voor het hele gezin én voor de ‘golfer 2.0′ die speelplezier, flexibiliteit én sportieve ontwikkeling in een voor hem of haar geldende balans wil beoefenen. Op onze receptie, bij de driving range, golfschool en shop, wordt u ontvangen door onze caddiemaster, die u verder helpt met het reserveren van starttijden, het kopen van greenfee’s en overige informatie over het golfpark.

Ook voor zakelijke contacten biedt het golfpark veel mogelijkheden, waaronder het bedrijfslidmaatschap en de businessclub ‘The Bridging Link’ waarvan de leden eens per maand golfen en netwerken.

Social Media

Wij informeren u, naast deze website, ook regelmatig via social media. Wij zijn ook op Facebook actief, klik op onderstaand logo om naar onze Facebook-pagina te gaan.

LOGO_FACEBOOK