Tarieven 2021

Gepubliceerd: December 2020

Per 1 januari 2021 zijn de greenfeetarieven van Golfvereniging Spandersbosch, na jarenlang gelijk te zijn gebleven, meer in lijn gebracht met de golfmarkt. Na een vergelijking van onze tarieven met die van andere banen bleek dat onze tarieven de laagste waren in de regio. Dat is leuk maar de kwaliteit van onze golfbanen rechtvaardigt een vergelijkbare prijs, bovendien hebben we ook te maken met stijgende (onderhouds)kosten door onder andere indexeringen van onze partners en leveranciers.

De verhoging van de greenfeetarieven werkt ook door in onze (kortings)tarieven van introducés, rittenkaarten, ANWB-golfleden en andere partijen die op basis van greenfeetarieven afrekenen.

Golfen is populair op het moment van schrijven. Beide banen worden intensief gebruikt. Om de baan in goede conditie te houden, wordt door de vereniging veel geïnvesteerd in baanonderhoud. De hogere inkomsten zijn nodig om een gastvrij en toegankelijk golfpark te kunnen zijn en blijven voor leden én greenfeespelers.

Laat uw stem horen…

Indien u onlangs heeft gespeeld, of komt spelen, op een van onze banen zouden wij het op prijs stellen als u op Leadingcourses een review wilt geven en uw ervaringen met ons wil delen. Alvast bedankt.