ACTIES:

 

Proeflidmaatschap Golfclub Spandersbosch!

Tijdens het proeflidmaatschap maakt u kennis met onze golfclub, ons prachtige golfpark en de verenigingsactiviteiten zoals wedstrijden. U kunt tevens onbeperkt golfen op onze prachtige Boschbaan. Klik hier voor meer informatie…

Informatie over de verschillende lidmaatschappen bij Golfclub Spandersbosch vind u hier.

 

 

 

Wintergast € 180,- 

Sla je graag een balletje op de golfbaan?

Dan heeft Golfpark Spandersbosch in Hilversum een fijne WINTERACTIE voor jou. We nodigen je uit om 3 maanden onbeperkt te spelen voor slechts € 180,-

Maak kennis met onze golfclub, golfpark met 2 banen, sfeervolle brasserie en driving range met overdekte afslagplaatsen.

WINTERACTIE:

✔️ Onbeperkt golfen van december t/m maart voor € 180,-

✔️ 2 golfbanen: Boschbaan (9 holes, Par 32) en Crailoobaan (9 holes, Par -3) 

✔️ Maak gebruik van alle faciliteiten van het golfpark

 

Download het inschrijfformulier hier.

 

5 voor € 50,- Crailoobaan & 5 voor € 99,- Boschbaan

 

Voorwaarden actie:

Vanaf 16 oktober 2018 tot 1 april 2019 kunt u 5 keer 9 holes komen golfen op Golfpark Spandersbosch voor een speciale prijs. Vijf keer 9 holes spelen op de Crailoobaan voor € 50,- en 5 keer 9 holes spelen op de Boschbaan voor €99,-.

Zo werkt het:

U koopt een 5 rittenkaart bij de caddymaster, deze is persoonsgebonden en kan niet door anderen gebruikt worden. Wanneer u komt spelen laat u de strippenkaart zien aan de caddymaster dan streept hij een vakje door en ontvangt u het greenfee label.

Mocht u nog vragen hebben mail naar: info@golfparkspandersbosch.nl

 

Arrangementen

Voor reserveringen van arrangementen kunt u bellen met onze caddiemaster (035 685 55 99). Mocht u met een groep willen komen en gebruik willen maken van de arrangementen of heeft u andere wensen met betrekking tot de organisatie van een golfevenement, dan kunt u een mail sturen aan onze Marketing & Communicatiecommissie.

 

Laat uw stem horen…

Indien u onlangs heeft gespeeld, of komt spelen, op een van onze banen zouden wij het op prijs stellen als u op Leadingcourses een review wilt geven en uw ervaringen met ons wil delen. Alvast bedankt.