Twaalf maanden onbeperkt golfen op de prachtige Par-3 Crailoobaan!

Golfliefhebbers boven de 21 jaar betalen bij ons nog maar 280 euro (100 euro als u lid bent van Golfclub Spandersbosch) voor een jaarkaart op onze prachtige 9-holes Par-3 Crailoobaan.

Met de jaarkaart kunt u 12 maanden lang onbeperkt golfen op de Par-3 Crailoobaan en krijgt u de mogelijkheid tot deelname aan gezellige wedstrijden. Onze Crailoobaan is voor velen de mooiste, meest uitdagende Par-3 baan van Nederland en onderdeel van het Nationaal Kampioenschap Par-3.

Op onze Crailoobaan kunt u al terecht met ‘Baanpermissie’. Een golfhandicap is dus niet noodzakelijk maar het mag natuurlijk wel. Heeft u een golfhandicap tussen de 54 en 36, dan kunt u op de Crailoobaan ook qualifying kaarten spelen.

Golfpark Spandersbosch is gelegen in het hart van ’t Gooi, goed bereikbaar tussen Bussum en Hilversum. Ons motto is ‘Plezierig & Betaalbaar’.

Kom snel langs op Golfpark Spandersbosch!

Direct inschrijven? Download hier het inschrijfformulier. U kunt het formulier inleveren bij het secretariaat in het clubhuis, of opsturen naar: Golfpark Spandersbosch, Sportpark Crailoo 26, 1222 AA Hilversum.

Inschrijven kan per iedere eerste van de maand, de jaarkaart is vervolgens 12 maanden geldig.

Wij bieden op Golfpark Spandersbosch ook verenigingslidmaatschappen, lespakketten en handicapregistratie aan. Kijk voor meer informatie op: www.golfparkspandersbosch.nl of bel met ons secretariaat op 035-6857328.