Proeflidmaatschap Golfvereniging Spandersbosch

Tijdens het proeflidmaatschap maakt u kennis met onze vereniging, ons prachtige golfpark en de verenigingsactiviteiten zoals wedstrijden. U kunt tevens gebruik maken van alle faciliteiten op ons golfpark, die ook bij het normale lidmaatschap horen zoals onbeperkt golfen op onze prachtige Boschbaan en Crailoobaan.

Details Proeflidmaatschap

  • Het proeflidmaatschap is bedoeld voor personen vanaf 26 jaar;
  • Het proeflidmaatschap wordt aangegaan voor een vaste periode van 6 maanden en kan ingaan op de 1e dag van iedere kalendermaand;
  • Het proeflidmaatschap geeft het recht om te golfen op zowel de Boschbaan als de Crailoobaan.
  • Het proeflidmaatschap kan slechts één keer worden aangegaan;
  • Het proeflidmaatschap kan niet worden verlengd, wel kan het proeflidmaatschap worden omgezet naar een normaal combi lidmaatschap;
  • Het proeflidmaatschap kost u eenmalig € 450,- (excl. NGF Bijdrage).
  • Proefleden hebben geen stemrecht, verder zijn zij ‘normaal’ lid.

U wordt bij aanvang van het proeflidmaatschap persoonlijk in ons clubhuis welkom geheten door een gastvrouw/-heer, een van onze enthousiaste vrijwilligers. Tijdens deze kennismaking krijgt u een ‘voorproefje’ van onze vereniging, hoe alles organisatorisch in elkaar zit, wat er wanneer allemaal te doen is, hoe onze website werkt en wat er verder op ons golfpark te doen is.

Uw gastvrouw/-heer is tijdens het gehele proeflidmaatschap uw persoonlijke aanspreekpunt!

Aanmelden

U kunt zich als Proeflid aanmelden door ons aanmeldingsformulier in te vullen – ook verkrijgbaar bij onze Ledenadministratie – en op te sturen aan het secretariaat van de vereniging. Voor de betaling van uw contributie ontvangt u van ons een factuur. Uw Proeflidmaatschap wordt geëffectueerd na ontvangst van betaling.

Mocht u over bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u zich wenden tot onze Ledenadministratie (035-6857328).

Namens het bestuur van de Golfvereniging Spandersbosch heten wij u alvast van harte welkom!