1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hole 7 plattegrond

Hole 7

Omschrijving

Speelt u vanaf rood of oranje, dan bevelen wij u aan om toch even naar de gele afslagplaats te wandelen. Het uitzicht vanaf deze hoog(st) liggende afslagplaats is echt de moeite waard!

In de verte staat een aantal bomen ogenschijnlijk midden op de fairway. Die komen in het spel als u vanaf geel meer dan 200 meter slaat, aan de rechterkant van de fairway. Het advies is dan ook om links van het midden aan te houden, dan ontwijkt u ook de aantrekkingskracht van de vijvers. Te veel naar links en uit het zicht? Roept u dan even 'Fore!', want daar ligt de green van hole 8 en u zult niet de eerste zijn die daar terecht komt.

Bij de green van hole 7 treft u aan de voorzijde nog een bunker, of liever: probeer die te vermijden want het is een diepe en daarmee zeker niet de makkelijkste. Hole 7 is met Stroke Index 1 de theoretisch moeilijkste hole op de kaart.

Afstanden

indien de afstand bij de 'groene tee' is ingevuld betreft dat de NK-Par 3 afstand, een aantal holes van de Boschbaan is ingekort tot Par-3 hole. De vermelde Stroke Indexen ('SI') betreffen de eerste 9 holes. Voor hole 10-18, op dezelfde golfbaan, verwijzen wij u graag naar de scorekaarten.

 
145 368 291 250 Mts
3 4 4 4 Par
1 1 1 SI