1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hole 4 plattegrond

Hole 4

Omschrijving

"Hier moet je links op de fairway landen!" Iedereen die bekend is met deze hole zal u vertellen dat u uw bal het beste links op de fairway kan laten landen. Lukt dat niet dan loopt u een enorm risico dat uw bal ter rechterzijde over het pad naar beneden, het bos in gaat.

Het blijkt keer op keer voor iedereen een uitdagende Par-4 met een aantal 'visuele hindernissen', zoals bijvoorbeeld een uiterst nauw lijkende doorgang vanaf de gele afslagplaats die u welhaast dwingt om de bal héél precies en rechtuit te slaan. Ook bij uw tweede slag naar een diepe green, met veel hoogteverschil tussen de voor- en achterkant, een bunker in het zicht en aan de rechterzijde van de green niet meer dan een meter marge alvorens u de heuvel afrolt.

Afstanden

indien de afstand bij de 'groene tee' is ingevuld betreft dat de NK-Par 3 afstand, een aantal holes van de Boschbaan is ingekort tot Par-3 hole. De vermelde Stroke Indexen ('SI') betreffen de eerste 9 holes. Voor hole 10-18, op dezelfde golfbaan, verwijzen wij u graag naar de scorekaarten.

 
163 282 238 180 Mts
3 4 4 4 Par
5 5 5 SI