Gooisch Open Par 3 kampioenschap 2020

Op zaterdag 19 september wordt er op Golfpark Spandersbosch weer het Gooisch Open Par 3 kampioenschap gespeeld. Er wordt in twee handicap categorieën gespeeld; 0- 18.0 en 18.1 – 30.0.

Niet-leden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar wedstrijden@golfparkspandersbosch.nl. Vermeld je naam, mailadres, telefoonnummer en je actieve handicap. 

Het inschrijfgeld bedraagt € 45,- per persoon en daarvoor doe je mee aan de 18 holes wedstrijd, ontvang je een lunchpakket en een verrassing door de baan. 

Wie mag zich de beste Par 3 golfer van het Gooi noemen?

De winnaar en winnares in de lage handicap categorie krijgen een weekend cabrio rijden aangeboden door Van Poelgeest Hilversum. De winnaar en winnares van de hoge handicap categorie ontvangen naast de eer en glorie een BMW golfschoenentas en een BMW Golftas cadeau ook van Van Poelgeest. 

Verder zijn er nog andere dagprijzen te winnen die aangeboden worden door onze andere sponsoren waaronder New Energy Solutions, Slagerij de Kroes en Fourcroy wijnkopers

Leden van Golfclub Spandersbosch kunnen zich aanmelden via de website van de club en zij spelen ook nog voor het clubkampioenschap!