Baaninformatie

Golfpark Spandersbosch beschikt over een tweetal prachtige golfbanen, de Boschbaan en de Par-3 Crailoobaan. De Boschbaan is de thuisbaan van onze golfclub.

Onze Boschbaan is qualifying en heeft de NGF B-status. Als u als gastspeler wilt spelen op de Boschbaan is het aan te raden vooraf een starttijd te reserveren bij onze caddiemaster. Wij werken voor onze gasten met starttijden op de eerste tee, om wachttijden te voorkomen en de doorstroming te bevorderen. Bij doorkomst na negen holes maakt u indien noodzakelijk gebruik van de ballenspiraal.

De Crailoobaan is een ‘pay and playbaan’, tevens qualifying. Na betaling van de greenfee bepaalt een ballenspiraal de startvolgorde, zonder reservering vooraf.

Een visuele impressie en korte beschrijving van alle holes vindt u onder het menu ‘Baanimpressie‘.

Baanstatus

De actuele baanstatus van onze golfbanen en wedstrijdagenda ziet u rechts (onderaan indien u met een smartphone onze website bezoekt) op deze pagina. Twijfelt u over de baanstatus (opening van de baan) of beschikbaarheid van starttijden neem dan altijd even contact op onze caddiemaster, bereikbaar op 035-6855599.

Scorekaart & Playing Handicap

Boschbaan
Klik op afbeelding om de scorekaart te bekijken of bekijk hier uw ‘playing handicap’.

CRAI_SCOREAFBEELDING

Crailoobaan
Klik op de afbeelding om de scorekaart te bekijken of bekijk hier uw ‘playing handicap’.

BOSCH_SCOREAFBEELDING