Routebeschrijving Golfpark Spandersbosch

Golfpark Spandersbosch
Sportpark Crailoo 26
1222AA Hilversum

 

 

Vanuit Utrecht A27/Amersfoort A1:

Over de A27 (vanuit Amersfoort blijft u op de A1) richting Amsterdam A1. Afslag Hilversum Noord. Richting Mediapark. De hoofdingang van het mediapark links laten liggen en richting Bussum aanhouden. Doorrijden tot aan de kruising Lage Naarderweg (Nieuwe Crailoseweg en de Witte Kruislaan). Bij de stoplichten van deze kruising gaat u rechtsaf de Crailosebrug op. Voorbij het overlaadstation de naar beneden lopende weg vervolgen richting sportvallei. Na 1200 meter en onder het ecoduct door komt u bij de golfaccommodatie aan.

 

Vanuit Amsterdam A2 afslag Vinkeveen:

Vanaf de N201 gaat u op de rotonde bij binnenkomst Hilversum linksaf en blijft u richting Mediapark volgen. De hoofdingang van het Mediapark links laten liggen en bij het stoplicht linksaf in de richting van Bussum. Doorrijden tot aan de kruising Lage Naarderweg (Nieuwe Crailoseweg en de Witte Kruislaan). Bij de stoplichten van deze kruising gaat u rechtsaf de Crailosebrug op. Voorbij het overlaadstation de naar beneden lopende weg vervolgen richting sportvallei. Na 1200 meter en onder het ecoduct door komt u bij de golfaccommodatie aan.

 

Vanuit Amsterdam via de A1:

Over de A1 richting Amersfoort. Afslag Hilversum Noord. Richting Mediapark. De hoofdingang van het mediapark links laten liggen en richting Bussum aanhouden. Doorrijden tot aan de kruising Lage Naarderweg (Nieuwe Crailoseweg en de Witte Kruislaan). Bij de stoplichten van deze kruising gaat u rechtsaf de Crailosebrug op. Voorbij het overlaadstation de naar beneden lopende weg vervolgen richting sportvallei. Na 1200 meter en onder het ecoduct door komt u bij de golfaccommodatie aan.

 

Vanuit Bussum/Weesp N236:

Naar Hilversum over de N236 richting Mediapark. Doorrijden tot aan de kruising Lage Naarderweg (Nieuwe Crailoseweg en de Witte Kruislaan). Bij de stoplichten van deze kruising gaat u linksaf de Crailosebrug op. Voorbij het overlaadstation de naar beneden lopende weg vervolgen richting sportvallei. Na 1200 meter en onder het ecoduct door komt u bij de golfaccommodatie aan.