Welkom bij Brasserie Spandersbosch!

Let op!

In verband met regelgeving rondom het Coronavirus vragen wij u rekening te houden met een aantal ‘regels en richtlijnen’, deze leest u op deze pagina.

…het middelpunt van ons golfpark.

Brasserie Spandersbosch is het middelpunt van het Golfpark Spandersbosch. Een unieke plek midden in het Gooi. Uniek omdat vlakbij het mediapark een oase van rust te vinden is. Wij zijn dagelijks vanaf 09:00 uur geopend voor leden, greenfeespelers maar ook voor de gast die wil komen genieten van een kop koffie, thee, een taartje of lunch.

BRASSERIE001

Speelt u de uitdagende Boschbaan of onze unieke Par-3 Craillobaan? Tussen de rondes door kunt u in onze Brasserie neerstrijken voor een lunch en na het spelen voor een gezellige nazit, om de resultaten nog eens goed door te nemen. Met mooi weer op het terras en als het buiten guur en onstuimig is binnen bij de open haard. Buiten zitten kan al snel. Het terras ligt zo gunstig dat het van het vroege voorjaar tot het late najaar mogelijk is om heerlijk buiten te zitten.

Er is een mooie lunchkaart en wat te denken van ons assortiment cake en taart? Moeilijk te weerstaan! Wij werken met gedreven leveranciers met liefde voor het vak. Dat maakt onze Brasserie speciaal. Wij kiezen voor ambachtelijke kwaliteit.

Benieuwd naar ons aanbod?

U kunt hier onze kaart inzien.

Deze is aangepast in verband met alle beperkingen rondom het Coronavirus.

Wij staan (dagelijks) voor u klaar.

Het enthousiaste team van onze Brasserie staat klaar om er voor te zorgen dat u voor, tussen of na het spelen volledig verzorgt wordt op het gebied van eten en drinken. Maar er is nog meer mogelijk. De Brasserie is ook een uitstekende locatie voor uw feest of partij. Regelmatig maken leden gebruik van deze mogelijkheid. Een verjaardag, jubileum, een borrel, buffet, diner, of walking diner, wij kunnen het voor u organiseren.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten kunt u in de Brasserie terecht. Vergaderen, presentaties of overleg, het is allemaal mogelijk. En natuurlijk prima te combineren met een Golf clinic met een van onze pro’s. Plezier verzekert.

Heeft u vragen of wil u de mogelijkheden eens vrijblijvend bespreken? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op 035-6857328 (keuze 3) of via e-mail: brasserie@golfparkspandersbosch.nl.

Wij zijn dagelijks geopend, maar de openingstijden variëren per seizoen. Alle openingstijden staan in het menu “Gasteninformatie > Openingstijden“.

Wij hopen u snel (weer) te zien in onze Brasserie. U bent van harte Welkom!

BRASSERIE_LOGO300