Business to Business

Introductie

Als ondernemer weet u hoe belangrijk netwerken en relatie management is. Voor wie sportief en in een meer ongedwongen sfeer tot zakelijke inspiratie wil komen, biedt Golfpark Spandersbosch uw bedrijf een prachtige accommodatie aan met een tweetal uitdagende golfbanen, een goed geoutilleerde verlichte driving range en golfschool, een gezellige brasserie en vergaderzalen in het clubhuis.

Golfpark Spandersbosch is ook uitermate geschikt om een relatie- of bedrijfsdag te houden. Wij hebben voor iedereen, met of zonder golfervaring, de mogelijkheid te genieten van de golfsport. Of u nu met 2 of 100 personen iets te vieren hebt, de medewerkers van Golfpark Spandersbosch staan voor u klaar om van uw evenement een onvergetelijke dag te maken.

Op onze ‘Events‘ pagina leest u er alles over.

Bedrijfssponsor

Als bedrijfssponsor geniet u van diverse privileges en steunt u het golfpark door middel van een (of meerdere) van onze sponsor pakketten.

Het basispakket omvat de volgende privileges:

  • onbeperkt spelen op de Boschbaan
  • mogelijkheid tot het boeken van starttijden
  • 4 x per jaar gratis gebruik van de vergaderfaciliteiten van ons clubhuis
  • uw gasten mogen spelen tegen het speciale introductietarief
  • deelname aan onze bedrijven competitie (6 wedstrijden per jaar)
  • uitnodiging voor de jaarlijkse sponsordag
  • toezending van de Parkbode
  • NGF handicap registratie

Dit basispakket wordt gekoppeld aan een of meer sponsorpakketten zoals bijvoorbeeld een hole sponsor, een reclamebord op de driving range, naamsvermelding op greenfeekaarten etc.

Voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden en tarieven verwijzen wij u graag naar ons Algemeen Secretariaat. Zij helpen u graag verder.

Wildcard

Als ondernemer kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om een wildcard aan te schaffen. De wildcard is een jaar geldig en u kunt hiermee dagelijks een van uw medewerkers of klanten laten spelen op onze Boschbaan (handicap 54 of lager vereist).

Voor nadere informatie over de wildcard, de bijbehorende privileges en tarieven verwijzen wij u graag naar ons Algemeen Secretariaat. Zij helpen u graag verder.