Programma Open Dagen 2018

Wij hebben dit jaar een doorlopend programma met tal van activiteiten op de golfschool en op de golfbanen. Beide dagen (zaterdag 21 april & zondag 22 april) bent u van harte welkom tussen 12:00 en 16:00.

Tijd Algemeen Plaats
12:00-16:00 Informatie & inschrijven activiteiten Clubhuis
  Doorlopende rondleidingen Golfpark Clubhuis & Golfbanen
  Informatie Golfclub & lidmaatschapsvormen Clubhuis
     
12:00-16:00 Activiteiten  
  Elk uur gratis introductieles Golfschool
  Putt Challenge Oefengreen Golfschool
  Monsterputt met loterij (tbv. goed doel) Oefengreen Boschbaan
  Jeugdprogramma Oefengreen Boschbaan
     
22 april 16:30 Prijsuitreiking Monsterputt & Trekking Loterij Clubhuis/Brasserie
19:00 Sluiting Brasserie Clubhuis/Brasserie

 

SPABOGOLF_OPENDAGEN2013_33

Er is gedurende de hele dag op onze golfschool elk uur een gratis introductieles, onder begeleiding van ervaren golfprofessionals (leraren). De golfprofessional gaat u meenemen langs de basisbeginselen van de golfsport, het putten, chippen en de full swing (slaan). Daarna gaat u het zelfstandig proberen en krijgt u tips en hulp. Alles bij elkaar bent u ongeveer een uur bezig en gaat u naar huis met uw eerste golfervaring.

Op de oefengreen van de Driving Range is er een ‘Putting Challenge’ en bij de eerste hole van onze prachtige Boschbaan zijn voor de jeugd leuke spelvormen uitgezet om kennis te maken met diverse onderdelen van het golfspel

Op beide dagen organiseren wij een ‘monsterputt wedstrijd‘ en een loterij, waarvan wij de gehele opbrengst doneren aan een goed doel. Voor deelname betaalt u € 2,50 per bal. De trekking van de loterij en de prijsuitreiking vindt plaats in onze Brasserie, op zondagmiddag om 16:30 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen! Doet u mee?

 

 

Klik op de afbeelding voor alle aanbiedingen, alleen geldig tijdens onze Open Dagen!