Open Dagen 2018

Twee dagen gratis golfplezier voor starters, ervaren golfers en hun kinderen! U bent van harte welkom van 12:00 tot 16:00 uur, op zaterdag 21 april & zondag 22 april.

De open dagen op Golfpark Spandersbosch zijn een ideale gelegenheid om eens kennis te maken met de golfsport. U kunt dan vrij rondkijken, zelf uitproberen en meedoen aan een of meer van de vele activiteiten.

CHIPPINGZelf proberen?

Als u eens wil proberen hoe het is om met een golfclub in de hand een golfbal te slaan, dan kan dat gratis op onze driving range. Ook heeft u de mogelijkheid om een gratis kennismakingsles (clinic) van 1 uur te volgen. Golfclubs en ballen staan voor u klaar en golfprofessionals van de golfschool geven u graag advies.

Tijdens onze Open Golfdagen is er voor de jeugd gelegenheid om op een speelse wijze – en onder begeleiding van een actieve jeugdcommissie – tegen een golfbal te slaan en op de oefengreen te putten. Materiaal is volop aanwezig.

De Golfclub stelt zich ook aan u voor en u kunt deze dagen profiteren van bijzonder interessante aanbiedingen, zowel in onze golfshop als ook met betrekking tot de diverse lidmaatschapsvormen op het Golfpark.

Er worden rondleidingen gegeven op onze prachtige golfbanen, in het clubhuis en de oefenfaciliteiten zodat u met eigen ogen kunt zien waarom Golfpark Spandersbosch bekend staat als “Plezierig en betaalbaar!

Het motto van de Open Dagen voor de ervaren golfers is: ‘Bring a Friend’. Neem een vriend(in) of kennis mee en speel 2=1 of 4=2. U betaalt tijdens de Open Dagen 1 greenfee en golft met 2 personen. Of u betaalt twee greenfees en golft met z’n vieren.

Gratis golfplezier, dat wilt u toch niet missen?

Kom langs op 21 of 22 april aanstaande, van 12:00 tot 16:00!

 

Klik op de afbeelding voor alle aanbiedingen, alleen geldig tijdens onze Open Dagen! Het Open Dagen Programma vindt u hier.