Op 24 september 2017 organiseert de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) voor de vierde maal het Nationaal Kampioenschap Strokeplay Par-3 Dames & Heren op ons golfpark, op Golfpark Spandersbosch. U bent van harte welkom!

Hieronder treft u een aantal praktische zaken, voor alle bezoekers en deelnemers.

Algemeen & Bezoekers

  • De eerste ronde start om 08:30, de tweede naar verwachting direct na de lunch (rond 13:30). Er wordt gestart vanaf hole 1 & 10.
  • Op onze Crailoo- & Boschbaan geldt gedurende het hele jaar een algeheel rookverbod. Ook als de golfbanen nat zijn en/of bij winterse omstandigheden. U kunt roken op het terras van het clubhuis, gelieve daarbij rekening te houden met de overige bezoekers.
  • U word verzocht om tijdens de wedstrijd – in de baan – geen gebruik te maken van mobiele (smart)telefoons. De deelnemers kunnen dat als hinderlijk ervaren. Zet hem bij voorkeur helemaal uit of minimaal ‘op stil’.
  • Wilt u foto’s maken dan is dat in principe toegestaan met dien verstande dat ook hier de wedstrijd niet door gehinderd mag worden. Hou te allen tijde rekening met de deelnemers.
  • Aan instructies van de organisatie (NGF & Golfpark Spandersbosch) dient te allen tijde opvolging gegeven te worden.

De route naar Golfpark Spandersbosch en ons adres staat hier. Heeft u een navigatiesysteem, dan kan het zijn dat ons golfpark nog als ‘Crailoo Golf‘ in uw systeem staat.

Deelnemers

Alle deelnemers van het NK Par-3 krijgen de relevante (wedstrijd)informatie via de Nederlandse Golf Federatie. Op www.ngfwedstrijden.com kunt u zich inschrijven en de zogenaamde ‘Infosheet’ bekijken met alle gegevens over dit NK.

Voorspelen

Als u wilt voorspelen dan verzoeken wij u om tijdig een tijd te reserveren bij onze caddiemaster, op telefoonnummer 035-6855599. Let op: Uw naam dient op de NGF deelnemerslijst te staan.

Uiteraard gelden de normale etiquette regels met betrekking tot snelheid en standing. U heeft dus geen ‘speciale’ voorrang op andere spelers. Bij de baanstatus en op de kalender (rechts) kunt zien wanneer de baan gesloten is ten gevolge van evenementen en wedstrijden.

Op de Boschbaan zijn speciaal voor dit NK een vijftal – relatief kleine – afslagplaatsen gemaakt, waarmee de holes zijn ingekort tot Par-3 holes. Wij verzoeken u met klem om tijdens het voorspelen deze afslagplaatsen te ontzien, zodat u tijdens het NK niet vanuit het zand hoeft te spelen. Hetzelfde geldt voor de relatief kleine afslagplaatsen op onze Crailoobaan. In de weken voorafgaand aan het NK zullen wij tijdelijke markers plaatsen, achterop de bedoelde afslagplaatsen. Tussen de markers mag u uiteraard gewoon afslaan.

Tijdens het voorspelen krijgt u van onze caddiemaster mogelijk een zogenaamde ‘combi-scorekaart’ mee. Op deze scorekaart staan de normale Boschbaan & Crailoobaan lengtes. Dat betekent dat de vijf ingekorte holes op de Boschbaan niet op deze scorekaart staan, althans niet met de juiste lengte. Onder het menu ‘De Golfbaan‘ staat een tijdelijke scorekaart, met de afstanden zoals die tijdens het NK zullen gelden. De bedoelde holes zijn apart ingemeten door de NGF.

Rest ons u een geweldig NK Par-3 toe te wensen, op Golfpark Spandersbosch!